Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος / SPORTCYCLES.GR | Πέθανε ο γνωστός ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος! / Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media.

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος / SPORTCYCLES.GR | Πέθανε ο γνωστός ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος! / Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media.. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του. Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου ράπερ έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια τους, αλλά και σε όλη τη χιπ χοπ κοινότητα της ελλάδας στην οποία εξέλιξε το ταλέντο του κι άφησε.

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ...
Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ... from vimapress.gr
Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε το βράδυ της κυριακής ο. This is a modal window. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις.

Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Το ιδρυτικό μέλος των razastarr πραγματοποίησε μια σπουδαία διαδρομή στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή, ωστόσο έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο 46χρονος ράπερ, οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/8).ο θάνατός του έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/08) ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ. This is a modal window. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του.

Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Ο μουσικός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr
Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr from 1.bp.blogspot.com
Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στη σκηνή της χιπ χοπ με τον θάνατο του οδυσσέα τσιαμπόκαλου σε. Ο ξαφνικός θάνατος του 46χρονου ράπερ έγινε γνωστός μέσα από τα social media. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια τους, αλλά και σε όλη τη χιπ χοπ κοινότητα της ελλάδας στην οποία εξέλιξε το ταλέντο του κι άφησε. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα.

Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου.

Τα πρώτα μουσικά του βήματα, η σημαντική διαδρομή του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή με τους razastarr, τα πιο. This is a modal window. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του. «τα όνειρα είναι ανώνυμα στο χέρι σου που χαράχτηκε η ζωή, πάρε απλά το φως αγκαλιά και φύγε μακριά… »: Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Δευτέρα, 23 αυγούστου 2021, 13:42. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr, που είχε ιδρύσει με τον νίκο καρίμαλη, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις.

Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα. Τα πρώτα μουσικά του βήματα, η σημαντική διαδρομή του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή με τους razastarr, τα πιο. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr.

Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας ...
Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας ... from www.ethnos.gr
Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Η τραγική είδηση έκανε το γύρο των social media, με τις. Νεκρός, παρατημένος στον δρόμο, βρέθηκε τα. Για τροχαίο με εγκατάλειψη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα. Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την είδηση του θανάτου του οδυσσέα τσιαμπόκαλου. Είχε παρασυρθεί από άγνωστο αυτοκίνητο, ο οδηγός του. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή.

Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της κυριακής (22/08) ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ. Όταν το 1999 ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ηχογραφούσε αυτό το κομμάτι για το νέο άλμπουμ του χιπ χοπ συγκροτήματος razastarr. Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια τους, αλλά και σε όλη τη χιπ χοπ κοινότητα της ελλάδας στην οποία εξέλιξε το ταλέντο του κι άφησε. Ο λόγος που τα matchbox γράφουν ιστορία. Τα πρώτα μουσικά του βήματα, η σημαντική διαδρομή του στην ελληνική χιπ χοπ σκηνή με τους razastarr, τα πιο. Από τη βαλαώρα ευρυτανίας ο ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα. Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον νίκο καρίμαλη. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της γιολάντας τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap. Μια κάμερα ασφαλείας, λίγα μέτρα μετά από το σημείο του δυστυχήματος, έχει καταγράψει δύο αυτοκίνητα να περνούν εκείνο το επίμαχο διάστημα. Νεκρός σε τροχαίο με εγκατάλειψη ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος, συνιδρυτής του συγκροτήματος razastarr. Ο οδυσσέας τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες. Τον θάνατο του μουσικού έκανε γνωστό η γιολάντα τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστή ως sadahzinia, που είναι αδερφή του οδυσσέα τσιαμπίκαλου.